Jabadabado


JaBaDaBaDo är ett svenskt familjeföretag som grundades 1993 av Eva och Calle Eliasson med egen design och produktion av träleksaker. Sedan dess har deras sortimentet breddats och verksamheten vuxit. Idag säljs deras egendesignade leksaker och barnmöbler i hela Skandinavien och i stora delar av Europa. JaBaDaBaDo är numera ett klassiskt svenskt varumärke som blivit synonymt med träleksaker och barnrumsinredning i lekfull och trendig design.

Ända sedan starten har de drivits av kärleken att ge det allra bästa till det värdefullaste vi har, våra barn. Barns glädje och leklust är alltid utgångspunkten när de designar och formger sina produkter.

De strävar hela tiden efter att ta fram roliga leksaker och dekorativa inredningsdetaljer som gör det lilla extra. Det som gör barnrummet en mysig och personlig plats där barnen kan få skapa sin egen magiska värld.

De arbetar med hållbara och naturliga material som så som trä och bomull. De lägger stor fokus på färg, form och funktion när deras produkter skapas. Varje produkt är unik och framtagen med stor innovation och passion in till minsta detalj. Deras designprofil är enkel och stilren både när det gäller färger och mönster. Roliga hållbara leksaker och dekorativa inredningsdetaljer i smakfulla färger, former och mönster har blivit deras signum.

De arbetar aktivt med produktutveckling och deras designers ä väldigt kreativa när det gäller att ta fram nya produkter eller förättra de som redan finns. Varje år släpper JaBaDaBaDo en ny kollektion med spännande nyheter, så håll utkik.

Jabadabado Foodtruck
499 kr
Jabadabado Racerbana
429 kr